Restaurantes para bodas en Girona


A continuación te proponemos restaurantes para bodas en Girona. En Girona hay restaurantes impresionantes, tanto en la costa como en el interior. Solobodas selecciona los mejores restaurantes para bodas en Girona. Consulta los menús para bodas más originales y de actualidad del mercado gastronómico.


restaurantes de Bodas de Girona

 

Restaurant Rosamar

Situat en un emplaçament privilegiat de la Costa Brava, a Canyet, en la sortida al mar que té el municipi de Santa Cristina d'Aro, entre Sant Feliu de Guíxols i Tossa de Mar, entre els penyasegats més espectaculars de la Costa Brava i a tocar de les platges de Canyerets i la cala del Senyor Ramón, en el cor de l'urbanització de Rosamar. Hi trobareu una antiga i àmplia masia restaurada i condicionada amb salons, terrasses, brasería , parc per al més petits.... per oferir un servei de restaurant de primera línia.

   


restaurantes de Bodas de Girona

 

Restaurant Siloc

Lloc de silenci, sentits, natura i història; T’esperem a 5 min del centre de Girona. A SILOC podràs gaudir d’una cuina catalana d’alt nivell en un entorn immillorable. La masia, del segle XVII, es troba encarada als Àngels i rodejada de jardins d’exuberant bellesa, piscines i palmerals. El lloc ideal per a gaudir d’un bon menjar i celebrar-hi qualsevol tipus d’esdeveniment.


restaurantes de Bodas de Girona

 

Llançà Port

El restaurante Llançà Port, le ofrece un espacio idóneo para realizar cenas, comidas y celebraciones familiares, de amigos o reuniones de empresa. El restaurante prepara menús especialmente concebidos para cada evento, porque cada acontecimiento es especial y único.