Descubre las promociones que mejor se adaptan a ti

 ¿Necesitas más información?

Rellena este formulario sin compromiso y aprovecha los descuentos que te ofrece

Catering Sensacions

 Av. Can Magí, 5 · 08173 Sant Cugat del Valles
 Ver el teléfono 931 87 43 42 · 671 89 88 51
Comparte la página:

Información acerca de Catering Sensacions

 

 

ESPECIALITATS: Gastronomia i il·lusió que no us deixarà indiferents La Gastronomia de SENSACIONS es l'elecció que no us deixarà indiferents, basada en el respecte de la tradició culinària catalana, mescla amb il·lusió i atreviment, sabors d'altres cultures, i interpreta la cuina mediterrània amb noves tècniques de cocció, sempre amb la premissa de respectar la qualitat dels productes i els seus sabors. Digueu-nos quina és la vostra idea i us ajudarem a visualitzar-la Digueu-nos que us agrada més i allò us proposarem Digueu-nos que voleu sentir i allò us farem viure.    

SERVEIS Catering Sensacions us ofereix una gran varietat de serveis integrals per organitzar el vostre casament, en un format clàssic, còctel, bufets i estacions, rústic, vintage, exòtic, modern, i el que vosaltres volgueu imaginar i l'adaptarem on millor us agradi... un Palau, un castell, vistes a Mar o entre vinyes, en un museu o una capella, a una cava o una masia, i on ens volgueu portar.   Us oferim la nostra masia Can Magí a Sant Cugat del Vallès, i us podem suggerir més de 180 espais a Barcelona ciutat, rodalies i arreu de Catalunya.

INFORMACIÓ WEDDINGS & EVENTS L'Equip Sensacions va néixer amb la voluntat de treball ben fet i es per això que plantegem els nostres serveis amb el rigor i la professionalitat que requereix el directe, i que ens fa ser diferents és la passió amb que vivim la nostra vocació, la creativitat i sensibilitat que oferim en el nostre treball, la flexibilitat en adaptar-nos a cada necessitat i sobretot el nostre compromís vers vosaltres.   Chef: Sergi Chacon Director Comercial Catering: Josep Carreras Comercials catering: Eva Martín i Noemí Gutierrez Director Masia Can Magí: Oriol Tortosa Comercial Masia Can Magí: Montse Borràs 

www.instagram.com/cateringsensacions