¿Necesitas más información?

Rellena este formulario sin compromiso y aprovecha los descuentos que te ofrece

Cal Gumer Events

Quiero más información

Carrer Espadós, 12, 25126, Lleida

Ver teléfono

[email protected]

calgumerevents.com

Puedes encontrarnos también en:

 

Información acerca de Cal Gumer Events

Ens desplacem a casa vostra o a l'espai que vosaltres escolliu i us ho preparem com si d'un restaurant es tractés. Cuidem al màxim el detall tant en el muntatge de les taules com en el servei de tot l'esdeveniment.

Un dels nostres punts forts és acabar les coccions dels productes in situ, amb el propòsit d'obtenir uns resultats perfectes en el punt de cocció, en el sabor i en la textura dels plats, cosa que aconseguim amb tot l'equipament de la cuina mòbil de què disposem.

Posem a la teva disposició tot el mecanisme necessari per l'event (taules i cadires, roba de taula, coberteries, plats de tot tipus, mobiliari, decoració ...) i així donar-te una resposta àgil a les peticions i reptes que se't plantegin en fer la celebració i transformar l'espai que escullis en un espai on la teva família i amics es sentin a gust.

Per acabar d'arrodonir la celebració t'oferim els nostres col·laboradors: personal professional extern de Cal Gumer Events que et solucionen aquells petits detalls tan significatius com són: muntatge de carpes, espais de lloguer, personal d'animació, música, il·luminació,...