¿Necesitas más información?

Rellena este formulario sin compromiso y aprovecha los descuentos que te ofrece

Restaurant Grions

 Km 5, Ctra. Hostalric - Arbúcies
 Ver el teléfono 972865121
Comparte la página:

Información acerca de Restaurant Grions

 

Fa 30 anys que, al cor de la comarca de la Selva, un dels millors restaurants de Girona, el Restaurant Grions ofereix als nostres clients i amics el millor de la nostra cuina, amb productes frescos i de proximitat, amb els millors productes de l’interior i de la costa, sempre seguint la temporada per oferir-vos el millor de les nostres propostes gastronòmiques.

Situats a Sant Feliu de Buixalleu, entre Hostalric i Arbúcies, Restaurant Grions compta amb el millor equip de professionals de la restauració, a on la seva màxima fi és la innovació culinària. És per això que introduïm un producte autòcton de la comarca de la Selva, el “Salsafí”.

Disposem d’uns magnífics salons i d’uns extensos jardins amb àmplia capacitat per acollir qualsevol tipus de celebració familiar, casaments, batejos, comunions, així com per a actes, colles o empreses.

Alhora, els més petits podran gaudir d’una zona infantil àmplia i de diferents zones per a permetre el seu esbarjo amb total tranquillitat per part dels pares i familiars.

Sempre intentem buscar les millors combinacions gastronòmiques i és per això que la nostra manera de fer ens ha estat premiada per la Generalitat de Catalunya amb el Diploma al Turisme. També som membres de la prestigiosa “Chaine de Rôtisseurs”.s”.

EMPRESAS ESPECIALIZADAS EN Restaurantes para bodas POR PROVINCIAS