Descubre las promociones que mejor se adaptan a ti

Can caballé


 ¿Necesitas más información?

Rellena este formulario sin compromiso y aprovecha los descuentos que te ofrece

Can caballé

 Disseminat s/n
 Ver el teléfono 972 44 26 93 · 629 20 20 66
Comparte la página:

Información acerca de Can caballé

 

Can Caballé i Mas Muxach son dues cases de colònies especialitzades en festes i celebracions de casaments i bodes.

Funcionem com a casa de colònies des de fa ja 26 anys i en fa uns 12 que fem celebracions.

Mirem en tot moment d'ajustar-nos al vostre pressupost i poder fer la festa de casament tal com vosaltres teniu pensada. Us volem ajudar a fer del vostre casament un cap de setmana diferent, divertit, personal i original. Tenim obert tot l'any i podem fer celebracions qualsevol dia. Demaneu un pressupost sense cap compromís i servirà per fer-vos una idea general del possible cost de la vostra celebració/festa.

Segons el que vulgueu i com ho vulgueu poden variar els preus i la manera de fer. Per això és important que ens arribar el màxim d'informació possible: dia/es, número aproximat de persones, cerimònia, dinar/sopar, animacions, ornamentació, festa, DJ, barra lliure, disco de tarda o de nit, dormir, menjars especials, etc.

En qualsevol cas us podem fer un casament "a mida".i, si ho voleu, amb la vostra participació. A més, el menjar ens el fem nosaltres i podem estudiar totes les possibilitats. Si voleu qualsevol cosa especial en principi no hi ha cap problema, tampoc si us voleu quedar a dormir, a esmorzar o a d'altres àpats. Intentem sempre adaptar-nos al màxim a les vostres necessitats i a la manera que teniu pensada de portar a terme la vostra celebració. Si voleu visitar la casa només cal que truqueu i quedem un dia.