Descubre las promociones que mejor se adaptan a ti

 

banner

Bodamarket 2017

Bodamarket és el saló dels casaments que se celebra a Granollers, dins del marc acollidor de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. És un saló organitzat per l’Ajuntament de Granollers , Granollers Mercat i l’empresa Festa Music Grup XXI, SL . L’entrada al Saló Bodamarket es farà pel C/ Lluís companys, nº 1, a on trobareu una sèrie de Foods trucks amb diferents varietats de menjar. GRANOLLERS MERCAT i l’empresa FESTAMUSIC GRUP XXI, S.L., han arribat a un acord de col•laboració per organitzar conjuntament la fira Bodamarket, que es celebrarà els dies 11 i 12 de febrer de 2017 a Granollers. En virtut d’aquest acord de col•laboració, FESTAMUSIC GRUP XXI, S.L., col•laborarà en la comercialització dels estands de la fira Bodamarket 2017 d’acord amb les tarifes fixades per Granollers Mercat.

Dins de la Nau de dents de serra es donen cita una sèrie d’expositors per tal de facilitar que el vostre casament sigui més senzill alhora que tingueu diferents alternatives per triar.

El seu horari serà de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00h, tanquen al migdia per tal de facilitar el descans dels nostres expositors.

Dins del saló se cel·lebren diferents sortejos per als nuvis, només cal venir i omplir les butlletes que trobaràs als diferents estands. Enguany estan preparant una sèrie d’activitats i tallers pels nuvis. A la sala de l’Aplegador de la Troca (dins de Roca Umbert FA) faràn dues desfilades nupcials:

Dissabte 11 a les 19.45 h

Diumenge 12 a les 17 h

 
 
 
 
 
Org. Eventos y espectaculos
 
Joyeria Rafa
 
Viejes Zeta
 
Click Viatges
 
 

 

Calçats TarratsCalçats Tarrats  "Ens trobareu a l'estand nº5"Joieria AlbertJoieria Albert
"Ens trobareu a l'Estand nº5"
Notario FotógrafosNotario Fotógrafos
Can Riera La PinedaCan Riera La PinedaSerrano Puerta JoiersRestaurant la PinedaSerrano Puerta Joiers Serrano Puerta Joiers
Can BielCan BielCarmen Styl's Carmen Styl's Masia Can RamonedaMasia Can Ramoneda
Peluqueria Miralls Peluqueria Miralls Delta HotelDelta Hotel Restaurant el Trabuc Restaurant el Trabuc
Pura Brasa EventosPura Brasa Eventos Festum Festum - natura i celebracions Santi Rincón Foto Santi Rincón Foto
Lloguer Vehícles Armengol TorraLloguer Vehícles Armengol Torra Fotografia Can 60 Fotografia Can 60 Joyeria Rafa Joyeria Rafa
Classic LuxeClassics LuxeMatcueElles EspaiFarmàcia Can CorominesFarmàcia Can Coromines
Can MauriCan MauriSvelta lenceriaSvelta lenceria