Descubre las promociones que mejor se adaptan a ti

 

 

 

Saló Boda de Mataró i Maresme

El Saló Boda de Mataró i Maresme, que tindrà lloc del 13 al 15 de febrer, està considerat com un dels salons monogràfics del sector més importants a Catalunya. Oferint com sempre, una gran varietat de productes i als seus visitants (clients potencials), esdevé el millor aparador i proporciona el contacte més profitós per facilitar la resolució de tot allò que envolta un enllaç o qualsevol tipus de celebració.

El preu de l'entrada al Saló Boda és de 3,00€, un preu que inclou l'accés a les desfilades que es celebraran el dissabte 14 i diumenge 15. Tot això al Centre de Congressos del Tecnocampus de Mataró, ocupant el denominat Foyer per a l'espai firal i l'Auditori annex per les passarel·les nupcials.

L’obertura serà el divendres 13 a les sis de la tarda fins a les nou del vespre, mentre que dissabte i diumenge es podrà visitar d’onze del matí a nou del vespre. 

Sectors protagonistes

La moda nupcial serà un dels sectors estrella del saló, amb els vestits de casament o de festa com a principals reclams. També hi haurà espai per a la llenceria, la cara més íntima de la núvia. Les tendències per a l' any que vinent apunten al blanc , un clàssic , encara que no són les úniques : la nova llenceria nupcial també inclou versions supersexys per a la nit de noces , la lluna de mel i fins al swimwear de la núvia. Tot això sense deixar de parlar de la moda per al nuvi i per als acompanyants, que també poden trobar al saló bones propostes per a vestir-se en un dia tan especial.

Menció especial mereix també la perruqueria i l’estètica, que suposen cada vegada més dos elements imprescindibles a considerar durant els preparatius d’un casament. Una de les coses a les que es dóna més importància és la cura de la pell perquè llueixi ben radiant. I és que sense, si seguim una dieta sana i equilibrada la nostra pell ho notarà. Si volem tenir un cutis facial i corporal radiant ens hem de deixar aconsellar pels professionals del sector.

Altres sectors

Els visitants del saló també podran conèixer de primera mà les últimes tendències en mobles i decoració, descobrir quins destins podran escollir per a la seva lluna de mel o també ampliar informació sobre altres detalls imprescindibles per al seu gran dia.


REST. CAN LLANÇA


VIAJES EXÓTICOS

FINCA EL PRAT VERD
 
INNOVA PERRUQUERS


ROSA ROSAE

CAN BALADIA

CAN NOFRE

VIDAL VALLHONRAT


MASIA CAN LLONG

LA BUGAMBILIA

HUMOR AMARILLO

LA VIOLETA CATERING & EVENTS 

FOTO CAN 60

FLORISTERIA ELLES 
 
ACTUALITY CARPAS

XL VIAJES

MAS EL SILENCI

VAYA BARRA


GEMMA SENDER PARREÑO


REST. CAN MAURI

CAN JAUME
 
HOSTAL DE LA PLAÇA