Jardins de l'Empordà

Ctra. de Girona-Palamòs, km 7,3

¿Necesitas más información?

Rellena este formulario sin compromiso y aprovecha los descuentos que te ofrece

Jardins de l'Empordà

Quiero más información

Puedes encontrarnos también en:

 

Información acerca de Jardins de l'Empordà

Sabem que organitzar un casament és molt complex, entenem que cada persona és un món i cal que cada casament sigui únic i excepcional. També entenem com és de difícil poder fer tot el que un vol sense lligams o contractes exigents.

El nostre objectiu és que tinguis el casament tal com l’imagines. Per això t’oferim un espai únic i el posem al teu servei perquè en disposis lliurement.

Als Jardins de l’Empordà trobaràs d’una banda els exteriors, el Jardí Botànic, on pots celebrar la cerimònia i el convit (disposem de cuina professional, tu decideixes si vols portar el teu càtering o el posem nosaltres). I d’altra banda, un saló amb capacitat per 300 persones on fer la festa fins que ja no pugueu més (el saló també és el pla B… per si plou…!).

Qualsevol servei que hi vulguis afegir el pots portar tu a la teva elecció. Però si necessites ajuda, comptem amb un llistat complet de professionals que t’ajudaran en el que calgui perquè el vostre dia surti perfecte (càtering, fotògrafs, wedding planner…).

Dins el recinte dels jardins disposem de un mas amb servei d’allotjament. Funciona de forma independent però podem fer preus especials per a tu i els teus. Consulta-ho a la web.