¿Necesitas más información?

Rellena este formulario sin compromiso y aprovecha los descuentos que te ofrece

Mas del Silenci

Quiero más información

C-25 Eix Transversal: Sortida 195 (194 provisionalment) Sant Sadorní d'Osormort - Pont de Malafogas

Ver teléfono

[email protected]

www.massilenci.com

Puedes encontrarnos también en:

   

Información acerca de Mas del Silenci

Vols cel·lebrar el teu casament al bosc?

Has pensat mai en casar-te al mig del bosc? A El Mas del Silenci podràs gaudir d’una celebració al bell mig d’avets americans. Deixa d’imaginar un enllaç de pel·lícula i fes-ho realitat.

Quan un casament s'acaba, en queda el record. Aquell somriure dibuixat als llavis en reviure el "sí, vull", l'elegància per bandera i l'escalfor de tenir els éssers estimats al voltant. Aquelles papallones a l'estomac en pensar en els discursos, el menjar de luxe i la gran festa final. Una celebració tant important per a tu es mereix el millor i no escatimar en despeses, com els millors enllaços de prínceps i princeses.

Si desitges viure el teu casament sense preocupacions, has de comptar amb experts reconeguts. Una experiència i comoditat que ofereix el restaurant Mas el Silenci, especialistes en grans banquets, ubicat al Pont de Malafogassa, a la comarca barcelonina d'Osona, a 20 minuts del pantà de Sau i a 35 minuts de Vic. En un escenari de conte, la Serra de les Guilleries, proper a boscos màgics on oficiar l'enllaç i envoltat de verds jardins, s'erigeix aquesta antiga masia reconvertida. Un espai amb un encant rural fascinant, que enamora per la bellesa de cada racó i el valor de cada detall. 

A més, Mas el Silenci compta (tant si celebres un esdeveniment com si vols venir a relaxar-te o passar una nit romàntica) amb sis habitacions rústiques emplaçades en una casa del segle X. A més si et cases a El Mas del Silenci t’obsequiarem amb una exclusiva habitació perquè puguis retocar-te durant el dia i refer-te i reviure cada moment el dia següent acompanyat d’un bon esmorzar.