Descubre las promociones que mejor se adaptan a ti

CAN CABALLE

Can Caballé i Mas Muxach son dues cases de colònies especialitzades en festes i celebracions de casaments i bodes.

Funcionem com a casa de colònies des de fa ja 26 anys i en fa uns 12 que fem celebracions. Mirem en tot moment d' ajustar-nos al vostre pressupost i poder fer la festa de casament tal com vosaltres teniu pensada. Us volem ajudar a fer del vostre casament un cap de setmana diferent, divertit, personal i original.

Tenim obert tot l'any i podem fer celebracions qualsevol dia.

Demaneu un pressupost sense cap compromís i servirà per fer-vos una idea general del possible cost de la vostra celebració/festa.


Segons el que vulgueu i com ho vulgueu poden variar els preus i la manera de fer. Per això és important que ens arribar el màxim d'informació possible:
Dia/es, número aproximat de persones, cerimònia, dinar/sopar, animacions, ornamentació, festa, DJ, barra lliure, disco de tarda o de nit, dormir, menjars especials, etc.

En qualsevol cas us podem fer un casament "a mida". I, si ho voleu, amb la vostra participació. A més, el menjar ens el fem nosaltres i podem estudiar totes les possibilitats.

Si voleu qualsevol cosa especial en principi no hi ha cap problema, tampoc si us voleu quedar a dormir, a esmorzar o a d'altres àpats. Intentem sempre adaptar-nos al màxim a les vostres necessitats i a la manera que teniu pensada de portar a terme la vostra celebració.

Si voleu visitar la casa només cal que truqueu i quedem un dia.

www.cancaballe.com

cancaballe@grn.es

Telèfons: 972 442 693 – 629 202 066

Di que llamas de SOLOBODAS.NET y tendrás un regalo!!!