Idilium Serveis

Solicita tu presupuesto

Rellena este formulario sin compromiso y aprovecha los descuentos que te ofrece

Idilium Serveis

Si tiene problemas para visualizar el mapa actualize la zona del mapa o descargue Google Chrome o Mozilla Firefox
Dirección: Canal , 19
Telefono: Mostrar teléfono
Pagina web:
Comparte la página:

 

Idilium som una empresa jove amb objectiu emprenedor i voluntat de donar un servei de qualitat a un bon preu. Vam començar a treballar a l’abril del 2014 amb Idilium Serveis, pensant inicialment amb fer càterings i esdeveniments com casaments i celebracions diverses. També fèiem un menú diari a domicili, amb poc personal i un espai molt modest però treballant amb  productes de proximitat, molts d’ells de procedència ecològica, des de l’inici.

La primera feina important, i de més responsabilitat, ens arriba a l’agost del mateix any, per servir els dinars de la Fundació Estany, durant el període de vacances, activitat que seguim realitzant.

L’empresa creix i hem de buscar un espai amb millors condicions. Ens traslladem a l’Alberg de Banyoles, des d’on, poc després comencem a fer els dinars de l’escola bressol municipal de Banyoles i la de Camós (Balca i Baldufes).

Les comandes de  menús diaris a domicili van augmentant i ens plantegem obrir el restaurant del mateix alberg, a fi d’arribar a més gent.  L’etapa a l’Alberg ens permet arribar a aquesta gent però també se’ns fa petit l’espai i, a l’abril d’aquest any,  ens tornem a traslladar a l’antiga Fonda Comas obrint-la com a Fonda Banyoles

Avui, hem dividit l’empresa en tres àrees diferents: Idilium Serveis (càtering i esdeveniments) Idilium cuinats (menjar per emportar i col·lectivitats) i Idilium restaurant (amb la Fonda Banyoles). Utilitzem la cuina de la Fonda com a cuina central de les tres activitats. En el mateix edifici, ens hi podeu trobar també al despatx.

La nostra cuina es caracteritza, sobretot per cuina de temporada, amb producte de proximitat i amb producte ecològic, sempre que en tenim la possibilitat.

Actualment també estem col·laborant amb el projecte Ceballot de l’Associació Vall del Terri UEC Cancuní, UEC Banyoles, a on el cultiu passa directament de l’horta a la nostra cuina i d’aquí al consumidor, sense utilitzar cap producte químic, en cap dels processos.

Comptem amb una nutricionista que elabora els menús, equilibrats nutricionalment, i entre tots busquem la millor manera de donar al consumidor plats atractius i molt variats.

 

Atentament,

Jordi Blàzquez Prieto

Gerent