El Clar del Bosc

Solicita tu presupuesto

Rellena este formulario sin compromiso y aprovecha los descuentos que te ofrece

El Clar del Bosc

Si tiene problemas para visualizar el mapa actualize la zona del mapa o descargue Google Chrome o Mozilla Firefox
Dirección: crta. Pujarnol km5, 17834 Pujarnol
Telefono: Mostrar teléfono
Comparte la página:

 

EL CLAR DEL BOSC

En la foscor de la nit es podia entreveure la llum resplendent dels vestits delicats amb que guarnien la gentil bellesa del seu cos quan sortien a esbargir-se a la claror de la llum de la lluna i de les estrelles.

Després d’haver assenyalat el gall de mitjanit, i només aleshores, es manifestaven als vivents, ja ballant i emmirallant-se sobre les plàcides aigües de l’estany, ja entonant bells càntics als esperits dels boscos.

Llegenda de les Goges de les Estunes.

 

L’imponent bosc en el que es troba el Clar del Bosc convida a escoltar les llegendes de les fades -aquí anomenades goges- que l’habiten.

Ens trobem en un ampli espai de gran bellesa, rodejat de vigorosa natura i misteri, proper a les tranquil·les aigües de l’estany de Banyoles.

Les instal·lacions del Clar del Bosc permeten l’allotjament dels convidats i ofereixen la possibilitat d’aprofitar l’ocasió per fer activitats el dia anterior i el dia després del casament. El bosc vertical amb tirolina, ponts i plataformes, és una manera divertida i participativa perquè els convidats es puguin conèixer o retrobar. L’àmplia piscina, els espais de joc infantil i les pistes poliesportives convertiran el casament en un apassionant i inoblidable cap de setmana per a tots.